Tilføjer til indkøbskurvenVaren blev lagt i indkøbskurven.
Levering en til to dage
Varenr.: 1000004504
Palle:
180
Produktbetegnelse:Burgerpapir
Holdbarhed:5 år
Holdbarhed, åbnet:Ubegrænset
Farve:ubleget
Materiale:papir, virgin
Ingredienser/sammensætning:fedttæt papir
Features:500 ark, uden tryk
Længde/dybde:30 cm
Bredde:40 cm
Tykkelse:38 g/m2
Enhed for belægningstykkelse:g/m2
Vægt, netto:2,28 kg
Vægt, brutto:2,282 g
Certifikater:Til fødevarer
Direktiver, lovgivning og regler:2023/2006/EC, 94/62/EC, BEK 681 25.05.2020, 1935/2004/EU
Produktbeskrivelse:Burgerpapiret er lavet af ubleget fedtafvisende papir, som ikke er tilsat fluor og som er bionedbrydeligt. Burgerpapiret kan med fordel anvendes til indpakning af fastfood og andre fødevarer, samt til almindelig husholdning.
Opbevaringsinstruktioner:Opbevares tørt, rent og ved stuetemperatur.
Temperaturtolerance:Temperatur fra -30°C til 220°C.
Bortskaffelse af produkt:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald.
Bortskaffelse af emballage:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald.
Holdbarhed:5 år
Holdbarhed, åbnet:Ubegrænset
Farve:ubleget
Materiale:papir, virgin
Ingredienser/sammensætning:fedttæt papir
Features:500 ark, uden tryk
Længde/dybde:30 cm
Bredde:40 cm
Tykkelse:38 g/m2
Enhed for belægningstykkelse:g/m2
Vægt, netto:2,28 kg
Vægt, brutto:2,282 g
Certifikater:Til fødevarer
Direktiver, lovgivning og regler:2023/2006/EC, 94/62/EC, BEK 681 25.05.2020, 1935/2004/EU
Produktbeskrivelse:Burgerpapiret er lavet af ubleget fedtafvisende papir, som ikke er tilsat fluor og som er bionedbrydeligt. Burgerpapiret kan med fordel anvendes til indpakning af fastfood og andre fødevarer, samt til almindelig husholdning.
Opbevaringsinstruktioner:Opbevares tørt, rent og ved stuetemperatur.
Temperaturtolerance:Temperatur fra -30°C til 220°C.
Bortskaffelse af produkt:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald.
Bortskaffelse af emballage:Kan bortskaffes med almindeligt husholdningsaffald.
| Produkt egenskaber | |
|---|---|
| Producent | Øvrige |
| PÃ¥ lager | Ja |

